Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(904 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Kow@lski napisał:
Oklaski na forum.
Ostatnio troche o tym myslalem, w wolnych chwilach. Czemu to ma sluzyc? Osobiscie mnie to smieszy, ze sie tak cynicznie wyraze, ze dorosli ludzie sie w to bawia. Sam doswiadczylem - dostawalem bez wzgledu na to czy cos madrego powiedzialem, czy po prostu pierdnalem. Zastanawia mnie ten mechanizm...

+ i - sa wyrazem krytyki pozytywnej lub negatywnej bez konicznosci komentowania
A tobie Kow@lski to napewno nalezal ci sie ten oklask za wykonanie i walory zapachowe - chodzi mi tu o tego twojego wypierdka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
barbara67 napisał:
Kow@lski napisał:
Oklaski na forum.
Ostatnio troche o tym myslalem, w wolnych chwilach. Czemu to ma sluzyc? Osobiscie mnie to smieszy, ze sie tak cynicznie wyraze, ze dorosli ludzie sie w to bawia. Sam doswiadczylem - dostawalem bez wzgledu na to czy cos madrego powiedzialem, czy po prostu pierdnalem. Zastanawia mnie ten mechanizm...

A tobie Kow@lski to napewno nalezal ci sie ten oklask za wykonanie i walory zapachowe - chodzi mi tu o tego twojego wypierdka

Moze niech sie pani lepiej przyzna z kim ma pakty zawarte i z kim sie oklaskami wymienia na co dzien? Tez bym chciala tyle miec...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Agnieszko - jedyna osoba ktora mialam okazje poznac osobiscie z tego forum to Hilton - ale nie sadze, zeby ona byla tak mna zafascynowana, zeby dawac mi ciagle oklaski .
Podejzewam, ze wiekszosc oklaskow otrzymalam jako podziekowanie za tlumaczenia i roznego rodzaju pomoc ktorej udzielilam ludziom z forum , a moze tez ktos obdziela mnie oklaskami za prowadzenie watku o jez.no ?
Wszystkim moim "fanom" - serdzeczne dzieki za aplauz

A ty czym sobie zasluzylas na twoje oklaski ? - wiesz kto ci je dal i za co ?
Dostaniesz ode mnie jednego w prezencie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
agnieszkaj81 napisał:
barbara67 napisał:
Kow@lski napisał:
Oklaski na forum.

Moze niech sie pani lepiej przyzna z kim ma pakty zawarte i z kim sie oklaskami wymienia na co dzien? Tez bym chciala tyle miec...........

Nie sadze.
W swojej nieskromnosci nie sadze, aby ta Pani /czyli Basia/ miala z kims deal zawarty. Z calej swej dostojnosci, jakem Kowalski to mowie... Zalozylem ten temat, bo rzeczywiscie czulem sie zazenowany...nie samymi plusikami i minusikami ile osobami ktorych to moze podniecac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Zgodzę się z Kowalskim że oklaski nie odzwierciedlają niestety tego co powinny.
Pewnie co starsi stażem pamiętają trzy cyfrowy minus Hilton, osobiście uważałem że nikt nie włożył tyle chęci, czasu i zapału w pomaganie na tym forum co ona. Według mnie jest to najmocniejszy przykład na to że oklaski to wielka lipa.
Na chwilę obecną najwięcej oklasków powinna mieć Barbara67, za całokształt wystąpień na forum. Niestety tak nie jest.
Jeśli komuś liczba posiadanych oklasków sprawia radość to współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia psychicznego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
barbara67 napisał:
Agnieszko - jedyna osoba ktora mialam okazje poznac osobiscie z tego forum to Hilton - ale nie sadze, zeby ona byla tak mna zafascynowana, zeby dawac mi ciagle oklaski .
Podejzewam, ze wiekszosc oklaskow otrzymalam jako podziekowanie za tlumaczenia i roznego rodzaju pomoc ktorej udzielilam ludziom z forum , a moze tez ktos obdziela mnie oklaskami za prowadzenie watku o jez.no ?
Wszystkim moim "fanom" - serdzeczne dzieki za aplauz

A ty czym sobie zasluzylas na twoje oklaski ? - wiesz kto ci je dal i za co ?
Dostaniesz ode mnie jednego w prezencie

Nieskromnie się przyznam Barbaro że daje ci te oklaski za klasę jaką reprezentujesz tutaj od samego początku, i będę ci je dawał dopóki ich nie zlikwidują. No chyba że nie będziesz sobie życzyć I prawdę mówiąc nie rozumiem tego całego zamieszania. Jeśli one komuś przeszkadzają to raczej ma problem ze sobą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Grzesiu - nie wierze, ze twoje oklaski nie sprawiaja ci radosci - nie mowie tu o jakiejs euforii, ale zwyklym zadowoleniu z tego, ze ktos docenia twoje starania w bezinteresownym pomaganiu innym.

Ja bede na tyle nieskromna, ze sie przyznam do tego, ze oklaski mnie ciesza tak samo jak cieszy mnie kiedy ktos mowi mi dziekuje - bo to w wirtualnym znaczeniu taki oklask jest okazem wdziecznosci, uznania lub poczucia zgodnosci z wypowiedzia . Ja przynajmniej w tem sposob "nagradzan" uczestnikow forum moimi oklaskami ( albo prezent jak w przypadku Agnieszki )

Dzieki retier za uznanie i pozdrawiam serdecznie ciebie i innych formuowiczow

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Kow@lski napisał:
Oklaski na forum.

Z zasady nie wpieprzam sie w jakies dyskusje na innych tematach oprócz muzyki i wierszyków..
Ale tu sobie wpiszę.
Davidku, niegłupi z Ciebie facet, a takimi pierdołami sie przejmujesz. Nie masz innych zmartwień?
Niech się kazdy bawi tym czym chce. A jeżeli ktoś sie bawi oklaskami (np. ja) to niechże sie nimi bawi.
Jest tu taka funkcja i każdy sobie jej używa jak chce. Jeden dla wyrażenia najwyższego uznania, drugi dla ukazania sympatii, a jeszcze inny po prostu dla jaj. W końcu tylko ten, kto tego oklaska daje, wie czemu to robi. Więc niech sobie robi.
A ty się k...a zajmij wstawianiem postów do muzyki, bo sie poczytność zmniejsza, a do końca roku ma być 200.000 odsłon i nie trać czasu i energi na durnowate przemyslenia.

A to specjalnie dla Ciebie, bo moje piosenki i tak Ci sie nie podobają:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Fachurra napisał:
Kow@lski napisał:
Oklaski na forum.

Z zasady nie wpieprzam sie w jakies dyskusje na innych tematach oprócz muzyki i wierszyków..
Ale tu sobie wpiszę.
Davidku, niegłupi z Ciebie facet, a takimi pierdołami sie przejmujesz. Nie masz innych zmartwień?
Niech się kazdy bawi tym czym chce. A jeżeli ktoś sie bawi oklaskami (np. ja) to niechże sie nimi bawi.
Jest tu taka funkcja i każdy sobie jej używa jak chce. Jeden dla wyrażenia najwyższego uznania, drugi dla ukazania sympatii, a jeszcze inny po prostu dla jaj. W końcu tylko ten, kto tego oklaska daje, wie czemu to robi. Więc niech sobie robi.
A ty się k...a zajmij wstawianiem postów do muzyki, bo sie poczytność zmniejsza, a do końca roku ma być 200.000 odsłon i nie trać czasu i energi na durnowate przemyslenia.

Ha ha, a jednak cos jest na rzeczy, ze nawet Fachurke to poruchalo . Fachurka, oczywiscie - niech sie kazdy martwi o siebie. Od poczatku mowilem, ze moje uwagi sa nieco cyniczne, ale tez napomknalem, ze probuje zrozumiec ten mechanizm - czyli ze Davidek jest otwarty na zrozumienie. Okazuje sie, ze ludzmi powoduja rozne mechanizmy korzystajac z tej wirualnej dobroci. Na marginesie - tez z niej korzystam, rzadko bo rzadko, ale jesli juz, to tylko wtedy zeby dodac plusika. Mnie te plusiki zastanowily kiedy dostawalem je, w moim mniemaniu, za pierdniecia... Ot i cala prawda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Fachurra napisał:
[quote]Kow@lski napisał:

Przepraszam
...bo mi sie czasem trzecie oko otwiera - z reguly przy sobocie po robocie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok